Πόλεμο στον Πόλεμο – Κάτω τα Σύνορα – Αφίσα Απρίλης 2016

41---afisa-polemos-stratos-8hteia-arnhsh---april-2016

 

ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ  – ΚΑΤΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Η Αιτία Είναι ο Πόλεμος

Οι πάνω από 270.000 νεκροί της Συρίας και οι 4,5 εκ. ξεριζωμένοι, δεν είναι αποτέλεσμα φυσικής καταστροφής, ούτε μιας θεϊκής κατάρας. Είναι τα θύματα του ενδοκαπιταλιστικού ανταγωνισμού σε συνθήκες κρίσης. Όποιος μιλάει για μετανάστευση και προσφυγιά, χωρίς να κατακεραυνώνει τον πόλεμο, τις αιτίες του και τους συμμετέχοντες, έχει ένα πτώμα στο στόμα του. Το ελληνικό κράτος δεν είναι ούτε αθώο , ούτε αμέτοχο.

Ο Ελληνικός Στρατός Δολοφονεί

Η πολεμική βιομηχανία έχει ήδη πουλήσει όπλα αξίας άνω των 35 δις δολαρίων στη Συρία, αποδεικνύοντας πως ο πόλεμος είναι η αναζωογονητική δύναμη του καπιταλισμού. Τουλάχιστον 15 στρατοί πολεμούν άμεσα στη Συρία. Εκτός από αυτούς που πατάνε τη σκανδάλη, υπάρχουν ακόμα περισσότεροι που εμπλέκονται έμμεσα: στις προμήθειες, την επιμελητεία, τη διαχείριση των αποτελεσμάτων της σύγκρουσης κλπ. Και η έμμεση εμπλοκή είναι θανατηφόρος. Το ελληνικό κράτος -συνεχίζοντας την πολιτική των κλειστών συνόρων, διατηρώντας το Φράχτη στον Έβρο- έχει βαμμένα τα χέρια του με το αίμα τουλάχιστον 1.000 νεκρών στο Αιγαίο.

Η Θητεία Δεν Είναι Φιλανθρωπία

Το ελληνικό κράτος χρησιμοποιεί το στρατό του, με το αζημίωτο φυσικά, για να φυλάσσει τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε. και να διαχειρίζεται τους μετανάστες/πρόσφυγες. Η δομή του ελληνικού στρατεύματος (αστείρευτη δωρεάν εργασία, αμέτρητων και υπάκουων κληρωτών φαντάρων) επιτρέπει την αποτελεσματική συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτόν τον πόλεμο. Ο φαντάρος σήμερα -εκτός από ένοπλος προστάτης των ντόπιων αφεντικών- δεν είναι μόνο δεσμοφύλακας στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά το βασικό και απαραίτητο γρανάζι της στρατιωτικής μηχανής που υλοποιεί τη ρατσιστική/δολοφονική πολιτική του ελληνικού κράτους. Οι μετανάστες/πρόσφυγες λογίζονται ως εχθρικός πληθυσμός που πρέπει να τεθεί υπό διαρκή έλεγχο, ομηρία, περιορισμό, καταστολή.

Ολική Άρνηση Στράτευσης & Λιποταξία

Αποτελούμε κομμάτι των εκμεταλλευόμενων και καταπιεσμένων αυτού του κόσμου. Αρνούμαστε τον πόλεμο και τις αιτίες του. Αρνούμαστε να προσφέρουμε τα κορμιά και τα μυαλά μας στα θανατηφόρα σχέδια των αφεντικών. Δεν αναγνωρίζουμε τον ελληνικό στρατό ως καλόψυχο νοσοκόμο, προστάτη των κατατρεγμένων, φιλάνθρωπο και στοργικό πατέρα ή ό,τι άλλο μας πλασάρουν τα media. Ο ελληνικός στρατός είναι μια μηχανή παραγωγής μαζικού θανάτου και καταστολής, είναι ένα εργαλείο στα χέρια των ταξικών μας εχθρών.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Ξυπόλυτο Τάγμα – Απρίλης 2016

Related Images:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.