Ενημέρωση από το Αναθεωρητικό Στρατοδικείο του Μ.Τόλη – 25-02-16

Στις 25-02-2016 ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση των εφέσεων του Μ. Τόλη στο Αναθεωρητικό Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης. Λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντα τους, το δικαστήριο αναβλήθηκε επ’ αόριστον και αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία σύμφωνα με το φόρτο εργασίας του εν λόγω δικαστηρίου. Παρά τη γνωστή, εδώ και μέρες, απόφαση της ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων περίπου 60 αλληλέγγυες/οι -από σχεδόν όλο το κινηματικό φάσμα της Θεσσαλονίκης- συνόδεψαν τον αρνητή στο στρατοδικείο, αποδεικνύοντας πως κανείς δεν είναι μόνος απέναντι στους χακί εκβιασμούς.

Μετά την ολοκήρωση της σύντομης διαδικασίας όλοι και όλες μαζί “εισβάλαμε” στις στρατολογικές υπηρεσίες Θεσσαλονίκης και κεντρικής Μακεδονίας, όπου μοιράστηκαν δηλώσεις άρνησης στράτευσης και κείμενα που αφορούσαν στην οικονομική και δικαστική καταστολή των ολικών αρνητών στράτευσης. Φυσικά και δε θα μπορούσε να λείψει ο καλλωπισμός τους κτιρίου με αντιμιλιταριστικά και άλλα συνθήματα.

Το Ξυπόλυτο Τάγμα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει αυτούς και αυτές, που -μέσα από τα συλλογικά εγχειρήματα ή κατά μόνας- ανέδειξαν το στρατοδικείο, προχώρησαν σε δράσεις/εκδηλώσεις/παρεμβάσεις και συγκέντρωσαν τα απαραίτητα χρήματα.

Εν αναμονή του ορισμού νέας ημερομηνίας, δε θα κουραστούμε να δηλώνουμε:

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΟΛΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Related Images: